Royal icing koekjes

Alle koekjes worden in typische Koekerie-stijl gecreëerd en zorgen ervoor dat elk setje steeds weer uniek is. Characterkoekjes of tekenfilmfiguren maken we niet. Al onze koekjes worden steeds vers gebakken en met de hand gedecoreerd. Door deze ambachtelijke en arbeidsintensieve werkwijze hebben wij maar een beperkte capaciteit en is onze levertijd gemiddeld 8 weken. Dit geeft echter geen garantie op een vrije plek! Elk koekje wordt apart in een zakje dicht geseald en kan wegens hygiënische redenen niet weggelaten worden. Op deze manier blijven onze koekjes ten minste 3 maanden houdbaar.

Koekjes maken vraagt veel tijd en precisiewerk. Naargelang de afwerking van de koekjes varieert ook de prijs. Royal icing koekjes starten vanaf 4€/stuk. We hechten veel belang aan de afwerking en trachten zo onze eigen stijl te creëren. We hanteren een minimum afname van 24 stuks per thema.

Regelmatig bieden we een assortiment themakoekjes aan in onze webshop. Denk maar aan Sinterklaas, Pasen, Valentijn, Kerst, einde
schooljaar,… Deze koekjes worden steeds afgeleverd in een geschenkverpakking.

Themakoekjes, stempelkoeken en mini’s ook B2B verkrijgbaar. Prijzen en info graag aanvragen via het contactformulier.

De_lekkerste_koekjes_van_de_Koekerie-removebg-preview
De_lekkerste_koekjes_van_de_Koekerie-removebg-preview

Stempelkoekjes

Wij maken geboortekoekjes, koekjes met het logo van uw bedrijf of eender welke gelegenheid. Deze koekjes zijn verkrijgbaar per kilo en komen op 39€/kg. Onze standaard ronde stempelkoekjes zijn 7,5 cm groot en wegen ongeveer 30 gram/stuk. Andere vormen zijn ook bespreekbaar!

De standaard stempelkoeken passen perfect in ronde doorzichtige doosjes die ook bij ons verkrijgbaar zijn.

Verpakking: De ronde doosjes komen op 0,75€/stuk. Er passen 2 stempelkoeken in een doosje.
De stempelkoekjes kunnen ook door ons individueel verpakt worden in een pergamijnzakje voor 0,30€/zakje.

Onze gepersonaliseerde stempels zijn 3D geprint met voedselveilige PLA en kosten 15€. De stempel krijg je mee bij afhaling/verzending van de koekjes.

Digitale bestanden van logo’s, namen of proefdrukken van geboortekaartjes kan je uploaden via het contactformulier. Wij bekijken wat er mogelijk is. Let wel, wij doen zelf geen (grafische) aanpassingen aan de ontwerpen!

Mini royal icing bloemenkoekjes of mini toefkoekjes

Deze hapklare koekjes zijn een leuke aanvulling bij uw geboorteconcept of als bedankje op communiefeesten, huwelijken,…

De kleuren kunnen naar wens aangepast worden. Ze zijn bestelbaar vanaf 100 stuks en komen op 0,75€/stuk. Er passen 7 mini bloemenkoekjes in een rond doorzichtig doosje, of 4 in een doorzichtig rechthoekig doosje, bij ons verkrijgbaar.

* Onze besteltermijn voor mini bloemenkoekjes is minimum 3 weken. Wenst u op kortere termijn koekjes te bestellen, heeft u meer dan 300 stuks nodig of wenst u andere kleuren? Neem dan eerst contact met ons op via het contactformulier.

Allergenen/ingrediënten

Onze koekjes bevatten TARWEbloem, suikerbakkerspoeder, BOTER, EI, zout, cacao, speculaaskruiden en vanille-extract. Niet alle ingrediënten zitten in ieder koekje.

Allergie-informatie
Onze koekjes bevatten o.a. gluten, eieren, koemelk en kunnen sporen bevatten van noten en zaden. Helaas is het voor ons niet mogelijk om glutenvrije, lactosevrije of suikervrije koekjes te maken en te decoreren.

De ingrediënten en allergenen zijn van toepassing voor alle koeken.

Lyaz 2 De Koekerie
Noah 1 De Koekerie
close

🤞 Mis deze tips niet!

We sturen je geen spam.