Q & A

Hoeveel kosten royal icing koekjes? Hoe lang op voorhand moet ik reserveren?

Al onze koekjes worden met de hand gedecoreerd en gebeurd in verschillende stappen. We hechten enorm veel belang aan de afwerking en kwaliteit, er kruipen dan ook héél wat uurtjes in het decoreren alleen van één koekbestelling. Elke bestelling is uniek, we zorgen er dan ook voor dat elk koeksetje anders is dan dat we al gemaakt hebben.

 

Royal icing koekjes op maat zijn te bestellen vanaf 30 stuks.

De grootte van de koekjes variëren tussen de 7 en de 11 cm. De grootte van de koekjes hangt af van de vorm en kan niet gekozen worden. Elk setje bevat koekjes van verschillende groottes.

De prijs per koekje hangt af van de grootte, details, moeilijkheid/duurtijd… Er zijn steeds 3 kleuren inbegrepen in onze basisprijs, wit rekenen we niet als kleur. Voor meer kleuren wordt er een meerprijs aangerekend. Eenvoudige basiskoekjes zonder decoratie starten vanaf 3,25€. Wanneer we alle details hebben besproken, doen we een voorstel en maken we een offerte op.

Hoeveel kost een workshop?

In bijlage vind je een pdf met info over workshops.  Enkel het gedeelte van workshops in groep is relevant om op de website te zetten. 

Ik zou er wel bij vernoemen dat er ook fun-workshops kunnen geboekt worden, zoals bv voor een vrijgezellenfeestje met bijhorende koekjes. ?  Dan wordt er geen uitleg gegeven over royal icing, maar worden er gewoon koekjes gedecoreerd en staat alles klaar om aan de slag te gaan.  Bij vrijgezellenfeestjes wordt er een glaasje cava aangeboden, maken we plezier, maar houden het wel deftig.  Prijzen zijn afhankelijk vd locatie en er moeten minimum 8 deelnemers zijn. (offerte op maat)

Ouder en kind workshops zullen ook nog aan bod komen.  Hoe leuk is dat om samen met je dochter, zoon, kleinkind of petekind koekjes te decoreren?

Wanneer gaan we workshops doen?

Wanneer ik (eindelijk) mijn vast uurrooster voor een gans jaar heb gekregen, kan ik er gaan inplannen.

Lever je aan bedrijven?

Ik ben volop aan het experimenteren met eigen gemaakte uitstekers.  Op deze manier kan ik ook koekjes met logo gaan aanbieden voor aantrekkelijke prijzen zonder royal icing.  We zitten nog in een testfase, dus wanneer dat in orde is kunnen we dit op de website gooien met een aantal foto’s? 

Met royal icing kan ook, afhankelijk van het logo ontwerp kan dit met royal icing of wordt het bedrijfslogo op eetbaar papier gemaakt.

Ik lever bij speciale gelegenheden zoals Valentijn, Pasen, Kerst, Sinterklaas,… ook aan bakkers of delicatessenzaken.  Aangezien koekjes maken met royal icing zeer arbeidsintensief is, kan men best hiervoor minstens 1 maand vooraf een aanvraag doen voor afname.

Eén van onze specialiteiten zijn gepersonaliseerde babykoekjes.  Voor speciaalzaken van doopsuiker kunnen we ook iets uitwerken in thema van het geboortekaartje of als aanvulling van de klassieke suikerbonen.

Hoe lang op voorhand moet ik bestellen?

Hoe langer, hoe liever. ?

Liefst heb ik dit 2 maanden op voorhand.  Soms ben ik al vroeger volgeboekt, soms heb ik 3 weken vooraf nog een plekje dat vrij is… 

Wanneer er babykoekjes moeten gemaakt worden ter aanvulling met de doopsuiker, moet de bestelling/betaling minimum 6 weken voor de uitgerekende datum rond zijn.  We raden aan om koekjes om de afhaling of verzending 2 weken voor de uitgerekende datum in te plannen.  Je weet maar nooit…

Ook voor huwelijken gelden dezelfde voorwaarden. 

Royal icing koekjes worden steeds apart verpakt en geseald.  Zo blijven ze ten minste 3 maanden houdbaar.

Allergie

Al onze koekjes bevatten TARWEbloem, EI, boter (MELK) en suiker.

Er kunnen sporen zijn van noten en zaden, vermits de bloem wordt gemaakt waar deze ook worden verwerkt.

Wij maken geen lactose-, gluten-, of suikervrije koekjes.

🤞 Mis deze tips niet!

We sturen je geen spam.