Workshops

Workshops in groep

Regelmatig organiseert De Koekerie workshops. Meestal worden de workshops in een zaaltje in Sint Lenaarts gegeven. De koekjes zijn reeds gebakken en klaar om te decoreren. De basisworkshops zijn geschikt voor iedereen die verschillende technieken wil aanleren.
Tijdens een workshop is er materiaal van De Koekerie ter beschikking dat je mag gebruiken. Dit materiaal blijft steeds eigendom van De Koekerie.  Achteraf is het mogelijk om materiaal en ingrediënten aan te kopen. Een basisworkshop duurt meestal 3 à 4 uur.
Er wordt een drankje en iets lekkers aangeboden. Bij workshops/masterclasses
die langer dan 4 uur duren, wordt er ook een maaltijd voorzien, de prijs wordt dan aangepast aan de duurtijd en aard van de workshop. Je gaat naar huis met
recepten en een doosje vol met koekjes.

Fun workshops

Dit zijn kortere workshops van max 2u. Geen technische uitleg, maar direct lekkere koekjes decoreren. Dit kan voor verjaardagsfeestjes, vrijgezellenfeestjes, ouder- en kind workshops, bedrijven, …  Vanaf 6 personen kan een fun workshop ook op verplaatsing of bij u thuis georganiseerd worden.  Voor meer informatie kan u het contactformulier invullen.

 

Voorwaarden

Annuleren:
Inschrijvingen die reeds betaald zijn en 14 dagen voor de workshop worden
geannuleerd zullen volledig terugbetaald worden door De Koekerie. Wanneer een inschrijving wordt geannuleerd binnen de 14 dagen, is er geen terugbetaling. Je kan wel zelf voor een plaatsvervanger zorgen.
Wanneer er minder dan 6 personen aanwezig kunnen zijn op een workshop, heeft De Koekerie het recht om de workshop te annuleren of in samenspraak met de deelnemers de datum te verzetten. Wanneer de workshop dan toch niet kan doorgaan, betaald De Koekerie het inschrijvingsgeld terug.

Only the Best

Homemade Everything

🤞 Mis deze tips niet!

We sturen je geen spam.