Definitie

De Koekerie: gevestigd te Brecht en is ingeschreven

BTW nummer: BE 0686 861 849

Bestellen

De klant dient een bestelling voor koekjes bij voorkeur minstens 3 weken voorafgaand aan de gewenste afhaaldatum te plaatsen. Vanwege onze beperkte capaciteit kunnen wij maar enkele bestellingen per week inplannen. Het is dus mogelijk dat wij een bestelling niet kunnen aannemen omdat we geen ruimte hebben in onze agenda.  Voor particulieren is een bestelling pas definitief wanneer de betaling ontvangen is door De Koekerie. De betaling dient ten laatste één week voor de afhaal- of verzenddatum ontvangen te zijn op de bankrekening van De Koekerie: ING BE48 3631 8880 9227


Verzenden en afhalen

Wij verzenden indien gewenst al onze bestellingen via bpost (standaard pakketpost). Onze koekjes worden met de grootste zorg ingepakt. Toch blijven ze natuurlijk uiterst breekbaar en helaas hebben wij geen invloed over de behandeling van de pakketjes tijdens de verzending. Het verzenden van bestellingen is dan ook geheel voor risico van de opdrachtgever.

Wanneer een bestelling door De Koekerie is aangenomen wordt in overleg een verzenddatum afgesproken. Normaal gezien worden pakketpost en brievenbuspost de volgende werkdag bezorgd. De Koekerie en DPD kunnen dit echter niet garanderen.

Een bestelling wordt pas verzonden wanneer wij het volledige factuurbedrag op onze rekening ontvangen hebben.

Bestellingen kunnen ook afgehaald worden op volgend adres: Ericadreef 5, 2960 Brecht. Datum en tijdstip worden steeds vooraf afgesproken. Indien belet dient men 24u voor het afgesproken tijdstip te verwittigen. Indien de bestelling niet op het afgesproken tijdstip werd afgehaald, kan De Koekerie niet garanderen dat de bestelling nog dezelfde dag kan afgehaald worden en dient er mogelijks een nieuwe afhaaldatum te worden afgesproken.

Betaling

Na het plaatsen van uw bestelling krijgt u een bevestigingsmail met hierin de gemaakte afspraken over de bestelling zoals ontwerp, prijs, verpakking, verzenddatum of afhaaldatum. Vervolgens wordt ook de factuur per mail verzonden. Pas wanneer deze factuur is voldaan, is de bestelling definitief.

Bij bestellingen tot 100 koekjes dient de factuur in alle gevallen uiterlijk 7 dagen voor de gewenste bezorg- of afhaaldatum voldaan te zijn.
Bij bestellingen vanaf 100 koekjes dient de factuur in alle gevallen uiterlijk 14 dagen voor de gewenste bezorg- of afhaaldatum voldaan te zijn.

Betalingen kunnen met vermelding van het factuurnummer overgeschreven worden naar:
De Koekerie
IBAN: BE48 3631 8880 9227
BIC: BBRUBEBB

Aansprakelijkheid

De Koekerie kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het aanleveren van foutieve adressen en/of verzenddata.

De Koekerie kan niet aansprakelijk gesteld worden voor vertraagde afleveringen of het zoek raken van een bestelling door toedoen van derde partijen zoals De Post.

Voor directe schade is De Koekerie slechts aansprakelijk in het geval van duidelijke, aantoonbare tekortkoming. Indien De Koekerie aansprakelijk mocht zijn voor enigerlei schade, dan is de aansprakelijkheid beperkt tot maximaal twee maal de factuurwaarde van de order, althans tot dat gedeelte van de order waarop de aansprakelijkheid betrekking heeft.

De Koekerie maakt gebruik van producten zoals cacao, melkeiwit, lactose, tarwe, melk, soja, noten en gluten. De Koekerie is niet aansprakelijk voor problemen voortkomend uit dit feit.

Annulering

Om een bestelling te annuleren dient de opdrachtgever contact op te nemen met De Koekerie. Dit kan via het contactformulier of via mail naar els.hapers@dekoekerie.be.
Vanaf 10 dagen voor de gewenste verzenddatum van de bestelling is de restitutie van het orderbedrag niet meer mogelijk.

Privacy

Gegevens van de opdrachtgever zullen niet worden doorgegeven aan andere organisaties voor commerciële doeleinden. Fotokoekjes en logokoekjes gemaakt door De Koekerie, mogen gebruikt worden voor commerciële doeleinden voor De Koekerie in onderling akkoord met de opdrachtgever.

Producten

Aangezien al onze koekjes ambachtelijk gebakken en gedecoreerd zijn, kunnen de vormen, kleuren en decoraties van onze producten afwijken van de producten getoond op onze facebook- en instagrampagina of op onze website www.dekoekerie.be. De Koekerie kan hier niet aansprakelijk voor worden gesteld.

Onze besteltermijn voor mini bloemenkoekjes is minimum 3 weken. Wenst u op kortere termijn koekjes te bestellen, heeft u meer dan 300 stuks nodig of wenst u andere kleuren? Neem dan eerst contact met ons op via het contactformulier.

 

*Alle mini bloemenkoekjes worden per bestelling in één gesealde zak verpakt. In deze zak verpakt blijven koekjes ten minste 3 maanden houdbaar vanaf de verpakkingsdatum. Al onze royal icing koekjes worden ambachtelijk gemaakt en gekleurd. We trachten zo goed als mogelijk bij de mini bloemenkoekjes het blauwe bloemetje af te stemmen op het blauwe pareltje en het roze bloemetje af te stemmen op het roze pareltje. Bloemenkoekjes die achteraf bijbesteld worden kunnen hierdoor iets verschillen van kleur/vorm dan bij een eerdere bestelling.

Wenst u een kleur dat past bij uw doopsuiker, geboortekaartje, uitnodiging,… dan vragen we om ons een voorbeeldje te bezorgen. U kan dit per post bezorgen (Ericadreef 5, 2960 Brecht) of u kan een foto/bestandje uploaden via het contactformulier. Let wel op: de kleuren van een foto kunnen ook afwijken van de werkelijkheid. Wij zijn niet verantwoordelijk als de kleuren van de foto niet overeenstemmen met uw doopsuiker/kaartje. We doen ons uiterste best om de kleuren zo goed als mogelijk naar uw bezorgd voorbeeld af te stemmen.

🤞 Mis deze tips niet!

We sturen je geen spam.